Έκκληση για υλική βοήθεια

Έκκληση για υλική βοήθεια

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Μυτιλήνη /  / 2017

Αρ.Πρωτ:

Θέμα: Έκκληση για υλική βοήθεια.

Μετά από την θετική σας ανταπόκριση στα προβλήματα του νησιού μας και την άμεση παρέμβαση σας , και γνωρίζοντας τα όμορφα και θετικά αισθήματα που τρέφετε για το νησί αλλά και για τους κατοίκους αυτού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το έργο μας καθώς καί να σας παραθέσουμε τις ανάγκες και τις ελλείψεις του σωματείου οι οποίες είναι καίριες για θέματα πυρόσβεσης και βοήθειας στο μεταναστευτικό πρόβλημα που μαστίζει αυτό τον καιρό το νησί μας και τη χώρα μας γενικότερα..

Το σωματείο μας ιδρύθηκε το 2001 και απαριθμεί γύρω στα 60 μελή, δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις πυρόσβεσης πυρασφαλείας, διάσωσης απεγκλωβισμού, διαχείρισης φυσικών καταστροφών και δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος.

Έχει έδρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, τα μέλη του σωματείου είναι άρτια εκπαιδευμένα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και πληρούν τις προϋποθέσεις των επαγγελματιών πυροσβεστών με την μόνη διαφορά ότι δρουν εθελοντικά και οι μόνοι πόροι που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες ανάγκες μας είναι η συνδρομή των μελών η οποία είναι 5 ευρώ το χρόνο και τα μέλη του Σωματείου μας είναι 30 άτομα.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αυτό τον καιρό το νησί μας αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους που καταφτάνουν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες από τα απέναντι παράλια. Στο θέμα αυτό, το Σωματείο μας δεν μπορούσε να παραμείνει αμέτοχο. Σκεφτήκαμε να προμηθευτούμε και να εξοπλίσουμε τα οχήματά μας με είδη πρώτης ανάγκης, και κουβέρτες επιβίωσης, προκειμένου να βοηθήσουμε πρόσφυγες που συναντάμε σε κάθε μας υπηρεσία και οι οποίοι είναι βρεγμένοι εξασθενημένοι και με πολλά προβλήματα υγείας.

Στο μόνο πρόβλημα που δεν μπορούμε να δώσουμε λύση είναι στη μεταφορά αυτών των ανθρώπων καθότι τα οχήματα που έχουμε είναι μόνο δυο και αυτά έχουν μετατραπεί σε υδροφόρα. Θα μας ήταν πολύ χρήσιμο ένα όχημα μεταφοράς προσωπικού εννέα θέσεων, το οποίο θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες των εθελοντών Πυροσβεστών και τη μεταφορά αυτών, στην περιοχή της φωτιάς ή οπουδήποτε χρειαστεί επέμβαση .
Ευχόμαστε την θετική ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

 

Στούντιο Παράδεισος
Ευχαριστούμε το Στούντιο Παράδεισος για την υποστήριξή του προς τον σύλλογό μας.
+ -
Lesvos.Pro
Ευχαριστούμε το Lesvos.Pro για την υποστήριξή του προς τον σύλλογό μας.
+ -
EXPRESS OIL
Ευχαριστούμε την εταιρεία EXPRESS OIL για την υποστήριξή της προς τον σύλλογό μας.
+ -
WEBGRECO
Ευχαριστούμε την εταιρεία WEBGRECO για την υποστήριξή του προς τον σύλλογό μας.
+ -
ΕΛΜΟΝ
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΕΛΜΟΝ για την υποστήριξή της προς τον σύλλογό μας.
+ -